Velkommen til Place4music.dk................................................................... Rådhusstræde 9-11 Nykøbing Falster........................................................................... Der kan forekomme fejl i vores lager så titler kan være udsolgte , vi arbejder på at rette fejlen ,vi undskylder på forhånd.
Vi ønsker jer alle en rigtigt glædelig Jul samt et Godt nytår ,....................................stor tak for jeres støtte , den betyder alt .
Tilbud

Death Wish – DVD (2018)

DKK69.95 DKK49.95

Aldersgrænse : 15 år

Genre : Action

Instruktør : Eli Roth

Skuespillere : Bruce Willis, Elisabeth Shue, Vincent D’Onofrio

Spilletid : 103 min.

Sprog : Engelsk

Undertekster : Dansk, Finsk , Norsk, Svensk

1 på lager

Varenummer (SKU): .7333018012448 Varekategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Death Wish – DVD

Instruktør Eli Roth har gentænkt den klassiske hævnthriller Death Wish – En mand ser rødt. Bruce Willis spiller Dr. Paul Kersey, en kirurg, som er vant til at se resultaterne af volden i Chicago, når ofrene hastes ind til hans operationsstue – men pludselig ser han sin egen kone (Elisabeth Shue) og datter (Camila Morone), der er blevet ofre for et voldeligt overfald i deres forstadshjem. Paul brænder efter at få hævn, men politiet har for travlt, så han tager selv affære og jagter overfaldsmændene. Historierne om, hvordan kriminelle bliver jaget og dræbt, griber byens borgere. Men er den dødbringende selvtægtsmand en beskyttende engel eller bare endnu en voldelig kriminel?

Udgivet 23 August 2018

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Death Wish – DVD (2018)”