Velkommen til Place4music.dk................................................................... Rådhusstræde 9-11 Nykøbing Falster........................................................................... Der kan forekomme fejl i vores lager så titler kan være udsolgte , vi arbejder på at rette fejlen ,vi undskylder på forhånd.
Vi ønsker jer alle en rigtigt glædelig Jul samt et Godt nytår ,....................................stor tak for jeres støtte , den betyder alt .
Tilbud

Doom: Annihilation – DVD (2019)

DKK69.95 DKK49.95

Aldersgrænse : 15 år

Genre : Action ,Gyser

Instruktør : Tony Giglio

Skuespillere : Amy Manson , Nina Bergman , Nathan Cooper , Kate Nichols , Luke Allen-Gale ,

Spilletid : 93 Min.

Sprog : Engelsk

Undertekster : Dansk ,Finsk , Norsk ,Svensk

1 på lager

Varenummer (SKU): .5053083195922 Varekategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Doom: Annihilation – DVD

DOOM ANNIHILATION, der er baseret på det populære videospil, er en eksplosiv, skræmmende actionfilm. På Mars’ mørkeste måne har videnskabsfolk fundet en gammel portal, der muliggør teleportering gennem universet. Den betragtes som menneskehedens største opdagelse, men er faktisk en port fra helvede, der slipper en sværm afa dæmoner løs, som forsøger at stjæle sjælen hos alle, der kommer i vejen. Det er op til løjtnanten Joan Dark og en eliteenhed af marinesoldater at udrydde en stadig større hær af blodsugende, sjæleberøvende bæster og forhindre, at de overtager Jorden.

Udgivet 10 Okt. 2019

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doom: Annihilation – DVD (2019)”