Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

George Ezra – Gold Rush Kid – Lp (2022)

Original price was: 199,95 kr..Current price is: 179,95 kr..

Trackliste Lp

A1. Anyone For You
A2. Green Green Grass
A3. Gold Rush Kid
A4. Manila
A5. Fell In Love At The End of The World
A6. Don’t Give Up
B1. Dance All Over Me
B2. I Went Hunting
B3. In The Morning
B4. Sweetest Human Bring Alive
B5. Love Somebody Else
B6. Sun Went Down

1 på lager

Varenummer (SKU): .0194399841211 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Gold Rush Kid – Lp

Simpelthen sig selv: George Ezra med nyt album
Den britiske singer-songwriter og Brit Awards-vinder har allerede bevist, at George Ezra er en rigtig “golden boy” med sine to første nummer et-albums “Wanted On Voyage” (2014) og “Staying At Tamara’s” (2018) og hits som “Budapest”, “Blame It On Me”, “Paradise” og “Shotgun”.

I 2022 præsenterer han nu sit nye, tredje album »Gold Rush Kid«. Da han blev spurgt, hvad det var, svarede den 28-årige musiker: “Det er mig.”

Tolv sange venter på pladen, som Ezra skrev og producerede i London sammen med sin mangeårige samarbejdspartner Joel Pott. I en pressemeddelelse beskriver han det som “vidunderligt, transporterende og opløftende”. De lyder alle sammen som mig. Det er det, der holder dem sammen,” fortsætter den.

For at annoncere »Gold Rush Kid« i januar præsenterede han også den første single, den euforisk-poppede »Anyone For You«, som han selv beskriver som et »kludetæppe af lyriske ideer fundet i gamle notesbøger og tilfældige øjeblikke delt mellem musikere i studiet«. Det er glædeligt og smitsomt, og jeg kan ikke lade være med at smile, hver gang jeg synger det,” sagde Ezra.

Udgivet 10 juni 2022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “George Ezra – Gold Rush Kid – Lp (2022)”