Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Butik

Velkommen til Place4Music . Vi Ønsker dig god fornøjelse her i shoppen. Håber du finder hvad du søger ,ellers skriv til os og vi skal prøve at hjælpe dig. Du kan også følge os på Facebook og bliver du medlem af gruppen vil du få rabatter og lign. tilbud der før de kommer op her i web shoppen. Vores primære fokus er på salg af musik (LP og Cd´r) ,Tv og Hifi sælger vi dog også både nyt og Brugt. Dette sker under Hand2Hand , hvor også du selv kan sælge dine varer efter aftale med os.

Vi sender Musik (Lp,Cd DVD.Bluray) ..Det som er på lager i webshop leveres efter aftale indenfor post.nr 1000-3600 samt 4000-4990..Resten af landet sendes med GLS og som standard til den nærmeste pakke shop. Det koster ekstra at levere direkte til din Hoveddør .
Radio/Tv varer sendes med fragten imod betaling, med mindre andet er aftalt. . For Radio/Tv varer koster Opstilling/Indstilling ekstra, dette aftales altid. Levering på Amager er generelt U/B ,med enkelte tilbuds undtagelser.

Vi modtager også Mobilpay på 40890070 så skal du bare skrive check i betalings delen og så overfører beløb på mobilpay når du har oprettet dig som kunde og fundet det du vil købe.

Tak for din interesse og på gensyn.

De bedste hilsener

Place4music.dk

Viser 1–60 af 632 resultater