Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.

Om Os

Velkommen til lidt historik omkring Place4music.dk…

Place4music.dk er ikke kun en web-shop men fysisk butik har vi også . Hvad sælger vi så ….Jo ..stort set alt indenfor musik og film både nyt og brugt…meget af det brugte er varer som vi har i kommission for andre som gerne vil sælge deres samlinger til en bedre pris end en opkøber gir . Derudover sælger vi radio/Tv udstyr også her både nyt og brugt..Den grønne bølge er jo meget in for tiden og ikke ny for os så derfor har place4music fra start af haft det brugte med (ja somme tider er de gamle ting altså bare i en bedre kvalitet end meget af det nye du køber ,hvorfor smide noget ud hvis en anden kan få glæde af det.) den afd kalder vi Hand2Hand.

Tankerne bag det hele er en passion for musik , musik skal nemlig opleves og ikke bare være noget der downloades. Vinyl er så der kærligheden ligger tættest på en live oplevelse ,vores hjerte sir vinyl skal købes i butikken , ikke på nettet, vores webshop er ment som en ekstra service til dig , ikke alle tilbud kommer på webshoppen ,fx er vores Record Store Day kun i butikken du kan få de varer som frigives på record store dagen…senere vil du så kunne finde nogle af titlerne på webshoppen men tidligst 14 dage efter ,så følg os på facebook der kommer tit gode tilbud.

Pt. har vi kontor og Showroom på Amager hvor du også finder du vores anden gren af firmaet , nemlig vores Transport afdeling som vi har et nært samarbejde med .(dog mest de store leveringer) Pakker køres med GLS og Postnord .I det meste af Storkøbenhavn levere vi selv direkte til dig efter aftale .

Husk vi også har en facebook gruppe hvor du kan melde dig ind og opnå før tilbud mm som ikke er her på siden, samt følge nyheder.

Håber du finder siden god at handle på ,send os gerne på mailen ris så vi kan blive bedre og ros for det vi gør godt .

God fornøjelse og tak for du ser med .

Place4music /Kenn Hamburger