Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Brian May – Back To The Light – Cd (2021)

Original price was: 99,95 kr..Current price is: 59,95 kr..

Trackliste Cd

1.The Dark
2.Back to the Light
3.Love Token
4.Resurrection
5.Too Much Love Will Kill You
6.Driven By You
7.Nothin’ But Blue
8.I’m Scared (Justin’s Mix ’92)
9.Last Horizon
10.Let Your Heart Rule Your Head
11.Just One Life
12.Rollin’ Over

1 på lager

Varenummer (SKU): .0602435789507 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Back To The Light – Cd Reissue Released in a 4-panel digisleeve

Det er næsten 30 år siden, at Brian May udgav »Back To The Light«. I 2021 vil albummet blive genudgivet, remastered på CD og vinyl.

»Back To The Light« blev oprindeligt udgivet i 1992 og er Queen-guitaristens første soloalbum, men allerede hans andet ikke-Queen-album. I 1983 udkom mini-LP’en »Star Fleet Project« af Brian May + Friends.

May var allerede begyndt at arbejde på »Tilbage til lyset« i 1987. Albummet blev indspillet mellem 1988 og 1992 i Allerton Hill Studios og mixet i Metropolis Studios. May spillede de fleste af instrumenterne selv. Gæsteoptrædener kan laves på albummet af Cozy Powell og Deep Purples Don Airey samt Queens John Deacon.

I alt tolv sange kom endelig på tracklisten. Blandt de mest berømte er singlerne “Driven By You” og “Too Much Love Will Kill You”, som begge nåede top 10 på de britiske singlehitlister, samt “Resurrection” og den instrumentale “Last Horizon”, som blev et livenummer af Queen. Selve albummet nåede nummer seks i Storbritannien og nummer 25 i Tyskland.

Brian May overvågede arbejdet. I en pressemeddelelse skrev han: “Jeg var lidt nervøs i begyndelsen, fordi jeg tænkte, hvad vil det her udløse i mig? Jeg fandt det fascinerende at gå tilbage og genopdage hvorfor jeg skrev visse ting. Hvad de betød for mig. Hvordan vi indspillede. Noget af det er så massivt i billedet, at jeg ikke kan tro, at vi gjorde det – det er meget episk, noget af det. Og det kan jeg godt lide. Og samtidig er der små hjørner, der er meget enkle, meget reserverede, meget følelsesmæssigt nøgne.«

Udgivet 06 August 2021

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brian May – Back To The Light – Cd (2021)”

Du kunne også være interesseret i...