Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Slipknot – .5: The Gray Chapter – Lp Limited Pink (2022)

Original price was: 319,95 kr..Current price is: 259,95 kr..

Trackliste Lp

A1. XIX
A2. Sarcastrophe
A3. AOV
B4. The Devil In I
B5. Killpop
B6. Skeptic
C7. Lech
C8. Goodbye
C9. Nomadic
C10. The One That Kills The Least
D11. Custer
D12. Be Prepared For Hell
D13. The Negative One
D14. If Rain Is What You Want

1 på lager

Varenummer (SKU): .0075678645754 Kategorier: , , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

.5: The Gray Chapter – 2 x Lp Limited Pink

I slutningen af forrige århundrede blev Slipknot kendt – og blev hurtigt en mest provokerende metalprojekt i dag. »Slipknot« fra 1999 er en rigtig Det er en milepæl og er blevet beskrevet af »Metal Hammer UK« som »den bedste debut i de sidste 25 år«. Albummet blev hurtigt forfinet med to RIAA-platinpriser; hver efterfølgende Slipknot-udgivelse – inklusive fire videoalbums – modtog yderligere platinpriser i USA og resten af verden. Alt i alt har bandet indtil videre modtaget elleve platin- og 38 guldtrofæer på verdensplan. Slipknots fanbase er standhaftig og global – bandets sidste studieværk, det platinbelagte »All Hope is Gone« fra 2008, kom ind på hitlisterne som nummer 1 i syv lande, herunder USA.

Siden deres begyndelse har Slipknot domineret scener over hele kloden og været hovednavn på internationale festivaler som Mayhem i USA, Download Festival i Storbritannien, tyske Rock am Ring og de to brasilianske Monsters of Rock and Rock i Rio.

Tidligere på måneden udgav Slipknot »The Negative One«, det første musikalske livstegn fra dette skelsættende band i seks år. Sangen debuterede straks som nr. 1 på Billboards “Trending 140”-liste, hvilket hurtigt gjorde bandet og nummeret til det øverste emne på Twitter over hele verden og i USA. I mellemtiden har den mareridtsagtige video – instrueret af bandmedlem M. Shawn Crahan (klovn) – hurtigt nået over to millioner visninger på Slipknots officielle YouTube-kanal.

Udgivet 22 Juli 2022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Slipknot – .5: The Gray Chapter – Lp Limited Pink (2022)”

Du kunne også være interesseret i...