Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Baest – Danse Macabre – LP+cd (2018)

149,95 kr.

Trackliste Lp/CD

Vinyl + CD

Side A
1 Crosswhore
2 Hecatomb
3 Danse Macabre
4 Atra Mors

Side B
1 Messe Macabre
2 Ritual
3 Vortex
4 Ego Te Absolvo

CD
1 Crosswhore
2 Hecatomb
3 Danse Macabre
4 Atra Mors
5 Messe Macabre
6 Ritual
7 Vortex
8 Ego Te Absolvo

Ikke på lager

Beskrivelse

Danse Macabre – LP+cd

Sådan skriver HeavyMetal.dk blandt andet om Danske Bæst i deres anmeldelse .

Selvom Baest er et ungt band, spiller medlemmerne med en mangeårig rutine. Når man lytter til Danse Macabre, er der ingen tvivl om, at ånden fra forbillederne i Bloodbath svæver over vandene, men der anes ikke skyggen af plagiering. Kvintetten læner sig op ad en formular, som vi kender og selvom der er mange fællestræk mellem de to bands, formår d’herrer Olsen, Karlsson, Revsbech, Melchiorsen og Abildsten at blive på deres egen boldgade. Lyden er god og velafbalanceret og uden det filter af mudder, som mange udøvere af genren er så glade for – nogle vil mene, at det tager lidt af charmen, mens andre igen vil argumentere for, at det forøger glæden ved at lytte til det musikalske svar på at blive hakket i stykker med en nysleben machete.

Selv de langsommere passager emmer af had og tjener deres formål glimrende: at optræde som modvægt til de velfortjente slag, der hagler ned over os. Første nummer, ”Crosswhore”, starter lige på og hårdt. Det er på ingen måde primitivt, men på samme måde som med næste nummer, ”Hecatomb”, får du dødsmetal, uden dikkedarer eller påduttede krummelurer. Det er den slags metal, der knuser drømme. ”Atra Mors” byder på en uhyggelig solo, klokkeklar og dryppende af onde hensigter fremtvinger den en ubehagelig stemning. Den kunne sagtens have fungeret som anden single, da den, på samme måde som ”Vortex”, viser bandet fra deres bedste side. Simons blodtørstige vokal trækker os i håret henad den snavsede jord, til tonerne af vor undergang fremført knivskarpt. Hans dechifrerbare growl lyder ikke, som om han gurgler toiletvand, men det betyder ikke, at der er givet køb på aggressionsniveauet; det er pulserende-blodårer-i-panden-musik, befindende sig et sted mellem fråde om munden og et hjerteanfald.

 

Udgivet 17-08-2018

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baest – Danse Macabre – LP+cd (2018)”