Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Bastille – Give Me The Future – Lp (2022)

99,95 kr.

Trackliste Lp

A1. Distorted Light Beam
A2. Thelma + Louise
A3. No Bad Days
A4. Brave New World (Interlude)
A5. Back To The Future
A6. Plug In…
B1. Promises (by Riz Ahmed)
B2. Shut Off The Lights
B3. Stay Awake?
B4. Give Me The Future
B5. Club 57
B6. Total Dissociation (Interlude)
B7. Future Holds (feat. BIM)

1 på lager

Beskrivelse

Give Me The Future – Lp 180 gram

Bastille udgiver deres nye, fjerde album i 2022. »Give Me The Future« følger tre år efter »Doom Days«, der »kun« nåede fjerdepladsen efter de to nummer et-albums »Bad Blood« (2013) og »Wild World« (2016).

Det britiske indierockband fra London beskriver pladen som ambitiøs, en hyldest til tech-tiden og en forsmag på, hvad der kan komme. Det udforsker både mulighederne for den nye teknologi og de mørke sider af onlinelivet. Det er lige så legende, som det er tankevækkende, så dystopisk som dansegulvsvenligt og så elektronisk, som Bastille altid har været. Mærkeligt nok havde sangskriveren Dan Smith ideen allerede før pandemien. Da verden brød sammen, og kontakt ofte kun var mulig via skærme, var arbejdet med »Giv mig fremtiden« allerede begyndt.

“At arbejde på disse sange i sådan en apokalyptisk tid, hvor alle sidder derhjemme og limet til skærmene, forstærkede følelsen af, at det nogle gange er blevet ret svært at skelne mellem, hvad der er ægte og hvad der ikke er. Vi lever i en tid med falske nyheder og løgnagtige verdensledere. Men online kan du være hvem som helst. Hvad dette gør ved vores selvbillede og vores relationer er enormt og fascinerende,” siger Smith.

Kvartetten, der består af Smith, Kyle Simmons, Will Farquarson og Chris “Woody” Wood, har endelig indspillet 13 sange. Med albumannonceringen i efteråret 2021 udkom den første single »No Bad Days«, ledsaget af en officiel video co-instrueret af bandlederen.

Udgivet 04 Feb. 2022

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bastille – Give Me The Future – Lp (2022)”