Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Beth Gibbons – Lives Outgrown – Lp (2024) Deluxe Incl. Art Print edition

239,95 kr.

Trackliste Lp

A1.Tell Me Who You Are Today
A2.Floating On a Moment
A3.Burden of Life
A4.Lost Changes
A5.Rewind
B1.Reaching Out
B2.Oceans
B3.For Sale
B4.Beyond the Sun
B5.Whispering Love

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .0887828028771 Kategorier: , , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Lives Outgrown – Lp 180g Black Vinyl Incl. 12 Page “Scrapbook” Booklet + 4 page booklet + Bonus Art Print

Beth Gibbons fra Portishead annoncerer sit første soloalbum, “Lives Outgrown”, bestående af 10 smukke nye sange indspillet over en periode på 10 år. Albummet er produceret af James Ford (Arctic Monkeys, Depeche Mode, The Last Dinner Party) og Beth Gibbons selv, med yderligere produktion fra Lee Harris (Talk Talk).

“Lives Outgrown” er, uden sammenligning, Beths mest personlige værk til dato, et resultat af en periode af længerevarende refleksioner og forandringer, og ”lots of goodbyes,” med Beth Gibbons egne ord – afsked med familie, med venner og endda med sit tidligere jeg. Det er sange fra midtens af hendes liv, hvor det at kigge fremad ikke længere betyder det samme som det engang gjorde, og hvor det at kigge tilbage har et mere umiddelbart og skarpere fokus. Albummets sange berører også emner som moderskab, angst og overgangsalderen (hvilket Beth beskriver som en massiv nedgang, der rammer hårdt), samt den uundgåelige dødelighed. Men det er også et album om at have fundet et nyt formål og fornyet håb.

Det er ikke første gang, at Beth Gibbons har bevæget sig uden for Portisheads rammer. I 2002 lavede hun i samarbejde med Rustin Man et af dét års bedste albums med “Out Of Season”, og i 2019 indgik hun et succesfuldt samarbejde med den polske dirigent og filmmusik-komponist, Krzysztof Penderecki, om en dyster version af Góreckis 3. symfoni, “Symphony of Sorrowful Songs”.

Udgives 17 MAj 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beth Gibbons – Lives Outgrown – Lp (2024) Deluxe Incl. Art Print edition”