Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Billie Eilish – Hit Me Hard And Soft – Lp (2024) forudbestil

249,95 kr.

Trackliste Lp

A-Side
1. SKINNY
2. LUNCH
3. CHIHIRO
4. BIRDS OF A FEATHER
5. WILDFLOWER
6. THE GREATEST

B-Side
7. L’AMOUR DE MA VIE
8. THE DINER
9. BITTERSUITE
10. BLUE

1 på lager

Beskrivelse

Hit Me Hard And Soft – Lp Recycled Black Vinyl edition

Billie Eilish offentliggør sit længe ventede tredje studie album ’HIT ME HARD AND SOFT’, der udkommer globalt den 17. maj via Darkroom/Interscope Records.

Det bliver hendes mest vovede arbejde til dato. Albummet ‘HIT ME HARD AND SOFT’ er et alsidigt men sammenhængende udvalg af sange, som ideelt set bør afspilles i sin helhed fra ende til anden. Albummet gør præcis som titlen antyder: Det rammer dig hårdt og blødt, både hvad angår sangteksterne og det soniske udtryk, mens genrer bøjes og trodser trends.

‘HIT ME HARD AND SOFT’ rejser gennem et stort og vidstrakt lydlandskab, der giver lytteren en følelse af fordybning i et fuldt spektrum af følelser. Det er præcis hvad den Grammy- og Oscar-vindende megastjerne gør bedst, og det bliver ved med at understrege, hvorfor Billie Eilish er den mest spændende sangskriver i sin tid. Som altid er Eilish helt sin egen, et stilskabende unikum på den globale musikscene.

‘HIT ME HARD AND SOFT’ er skrevet af Billie Eilish og FINNEAS, hendes bror og faste musikalske samarbejdspartner. FINNEAS agerer ligesom ved foregående album også producer på dette album. Udgivelsen vil være tilgængelig på flere forskellige formater og i kampen mod klimabelastning er alle fysiske formater produceret af 100 % genanvendelige materialer

Udgives 17 Maj 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billie Eilish – Hit Me Hard And Soft – Lp (2024) forudbestil”

Du kunne også være interesseret i...