Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.
Tilbud

Blues Brothers

49,95 kr.

Sprog – Engelsk

Undertekster – Dansk,Finsk;Norsk;Svensk

Genre – Comedie

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .5050582553147 Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

The blues Brothers/ Blues Brother 2000 – DVD Box

The Blues Brothers

Efter at Jake Blues (John Belushi) er blevet løsladt fra fængslet, beslutter han med sin bror, Elwood (Dan Aykroyd), at besøge det børnehjem, hvor de blev opfostret af nonner. Men dér opdager de, at børnehjemmet ikke længere får penge fra kirken og vil blive solgt, hvis ikke ejendomsskatten bliver betalt inden 11 dage. Brødrene beslutter sig for at skaffe pengene ved at samle deres gamle band og stable et kæmpe show på benene. Det kan godt være, at de er på en “mission for Gud”, men de skaffer sig dødsfjender, hvorend de kommer frem!
Filmen er desuden spækket med toppræstationer fra nogle af bluesmusikkens største stjerner, bl.a. James Brown, Cab Calloway, Ray Charles og Aretha Franklin, og i fantastiske gæsteroller kan du opleve stjernenavne som John Candy, Carrie Fisher og Henry Gibson.

Blues Brothers 2000

18 år efter Brødrenes legendariske “Mission for Gud”, er det lykkedes Elwood Blues (Dan Aykroyd) at slippe ud af fængslet, hvor han opdager, at meget har ændret sig i den tid han har været væk! Hans partner, Jake, er forsvundet, hans band er gået i opløsning og børnehjemmet hvor han voksede op, er blevet revet ned. Elwood indser hurtigt, at han må drage ud på en helt ny mission: at få samlet det gamle band igen, denne gang med hjælp fra en bluesfyldt bartender (John Goodman), deltager i Queen Mousette’s (Erikah Badu) “Battle of the Bands”, og få en forældreløs dreng ind på rette spor igen.

Midt i al forvirringen er han også nødt til at overbevise politiet om, at der er magi i musikken…
Oplev desuden fantastiske gæsteoptrædener fra B.B. King, Aretha Franklin, James Brown, Johnny Lang, Blues Traveler, Eric Clapton og mange andre. Det er en actionspækket komedie, sprængfyldt til randen med rhythm and blues!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blues Brothers”