Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Christina Stürmer – MTV Unplugged In Wien – Cd (2024)

219,95 kr.

Trackliste Cd

1-1. Was Wirklich Bleibt
1-2. Die Welt
1-3. Um Bei Dir Zu Sein
1-4. Unsere Besten Tage , Featuring – Ursula Strauss
1-5. Jeder Unserer Träume
1-6. Ich Hör’ Auf Mein Herz
1-7. Ohne Dich
1-8. Du Bist Wia De Wintasun , Featuring – Wolfgang Ambros
1-9. Seite An Seite
1-10. Nie Genug
1-11. Keine Märchen , Featuring – Deine Freunde
2-1. Millionen Lichter
2-2. Bus Durch London
2-3. Mama Ana Ahabak
2-4. Katapult
2-5. Scherbenmeer , Featuring – Mathea
2-6. Ein Halbes Leben
2-7. Zweimal So Stark
2-8. Fahrtwind
2-9. Ein Kompliment
2-10. Ich Lebe
2-11. Engel Fliegen Einsam

1 på lager

Varenummer (SKU): .0196588677328 Kategorier: , , , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

MTV Unplugged In Wien – 2 x Cd

Det er en tilgængelig naturlighed, der altid har kendetegnet Christina Stürmer. Hvem ville være mere egnet til en barrierefri MTV Unplugged-koncert end den 41-årige? Og så vendte popsangeren efter en lang pause tilbage til scenen tirsdag aften i kultformat – og bød overraskende gæster som Wolfgang Ambros eller Sportfreunde Stiller velkommen til Volkstheater. En vellykket start på et begivenhedsrigt efterår med strejkende….

Og det stod hurtigt klart, at Christina Stürmer stadig mestrer det store format og har sine fans under kontrol i den historiske stemning. Den tidligere nabopige er modnet til nabokvinden, der går i dialog med sit publikum på den brede øvre østrigske dialekt. I bagagen har hun akustiske versioner af sine mest kendte sange, som er intoneret i stilistisk pluralisme af et seksmands band plus en messingtrio og fire baggrundssangere. Spektret spænder fra bossa nova-versionen af hittet »Never Enough« til en klaversolo til »Mit dem Bus durch London« til »Ich lebe« i sing-along-versionen for fansene. (vienna.at)

Christina Stürmer begejstrede publikum med sit unplugged ensemble i to akter. Hun spillede sine mange hits i nogle gange delikat, nogle gange farverigt pakket, men tidligere uhørt akustisk klædedragt. Især hendes stemme kommer endnu klarere og mere bemærkelsesværdig ud. Østrigs mest succesrige sanger nød synligt og hørbart denne udfordring.
De store optagelser fra Wiener Volkstheater med gæster som Mathea, Wolfgang Ambros, Deine Freunde, Ursula Strauss og Sportfreunde Stiller udkommer i marts 2024.

Udgivet 15 Marts 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Christina Stürmer – MTV Unplugged In Wien – Cd (2024)”