Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent Søndag 03-12-23 fra 1200 -1600 samt efter aftale på 40890070...SMS gerne inden du kommer , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.

Dean Martin With Orchestra – LP ( 2018 )

119,95 kr.

Trackliste LP

1 1 Sleep Warm
1 2 Hit the Road To Dreamland
1 3 Dream
1 4 Cuddle Up a Little Closer
1 5 Sleepy Time Gal
1 6 Good Night Sweetheart
1 7 All I Do is Dream of You
1 8 Let’s Put Out the Lights (and Go To Sleep)
1 9 Dream a Little Dream of Me
1 10 Wrap Your Trouble In Dreams (and Dream Your Troubles Away)
1 11 Goodnight, My Love
1 12 Brahms’ Lullaby
1 13 I Know a Dream When I See One (Bonus Track)
1 14 When It’s Sleepy Time Down South (Bonus Track)
1 15 Two Sleepy People (With Line Renaud) (Bonus Track)
1 16 Magic is the Moonlight (Bonus Track)
1 17 With My Eyes Wide Open I’m Dreaming (Bonus Track)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8719039003761 Kategorier: , , , , , Tags: ,


Sleep warm – LP

The album contains 5 bonus tracks, 4 with an orchestra conducted by Dick Stabile and 1 conducted by Don Costa. ‘Sleep Warm’ was the record that Frank Sinatra conducted for his newfound pally Dean Martin. The arrangements are by Pete King. Described in the liner notes as a “beguiling set of lullabies for moderns,” the selections follow a “bedtime” concept with several of the song titles containing the words “dream” and/or “sleep.”

Udgivet 16-04-2018


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dean Martin With Orchestra – LP ( 2018 )”