Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent efter aftale på 40890070 , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.
Tilbud

Deep Purple ‎– Live In Copenhagen 1972 – Cd (2013)

99,95 kr.

Trackliste Cd

  1. Highway Star
  2. Strange Kind Of Woman
  3. Child In Time
  4. The Mule
  5. Lazy
  6. Space Truckin’

Cd 2

  1. Fireball
  2. Lucille
  3. Black Night

Bonus:
– Strange Kind Of Woman (Live In New York 1973)
– Smoke On The Water (Live In New York 1973)
– Space Truckin’ (Live In New York 1973)

Australien interview

 

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): .4029759083696 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Live In Copenhagen 1972 – Cd digipack remastered digitalt

Deep Purple er et af tidens største britiske rock bands, med et salg på over 100 millioner albums siden dannelsen i 1968. Bandet, som stadig turnerer flittigt i hele verden, er et af rockhistoriens vigtigste navne.

“Copenhagen 1972” er indspillet for over 40 år siden, og er med Deep Purples Mk II line-up (Blackmore-Lord-Paice-Gillan-Glover). Dette lineup står også bag Deep Purple udgivelser, der er nogle af rockmusikkens største milepæle: “In Rock“, “Machine Head“ og “Fireball“. Glover var en fremragende bassist og sangskriver, og sammen med sangeren Gillan, som gav Deep Purples første lineup deres starqulity, Ritchie Blackmore på guitarer, den uforglemmelige Jon Lord på orgel og Ian Paice på trommer, blev Mk II line-uppet det mest kommercielt succesfulde til dato.

1. marts 1972 indtog Deep Purple KB Hallen i København. Det var en tid uden grænser eller restriktioner, uden opskrifter eller formularer. Rockmusikken havde stadig masser af nye territorier at udforske – alt var muligt. Og Deep Purple var på en mission for at bevise det.

Showet indeholdt tre sange – ‘Highway Star’, ‘Lazy’ og ‘SpaceTruckin’’ – fra den dengang netop udkomne og nu legendariske plade, “Machine Head”. Alt ved dette show er spontant og ukoreograferet – en eksplosiv kombination af balancekunst og knapt kontrolleret kaos hvilket, i en synkroniseret og autotunet moderne musikverden, føles som et friskt pust.

Udgivet år 2013

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Deep Purple ‎– Live In Copenhagen 1972 – Cd (2013)”

Du kunne også være interesseret i...