Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Hannah Ellis – That Girl – Lp (2024)

199,95 kr.

Trackliste Lp

1.Country Can
2.Us
3.That Girl
4.Wine Country
5.Someone Else’s Heartbreak
6.Karma On the Rocks
7.Still
8.Replaceable
9.Somebody Else
10.Plans
11.Home and a Hometown
12.One of These Days
13.Too Much and Not Enough

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): .0194646011619 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

That Girl – Lp

Den Kentucky-fødte sangerindes længe ventede debutalbum “That Girl” indeholder 13 af hendes egne sange, alle skrevet af den efterspurgte tekstforfatter. Fra det smarte ordspil på “Wine Country” og “Karma On The Rocks” til den rå sårbarhed i “Someone Else’s Heartbreak” og “Too Much and Not Enough” indeholder Ellis’ første album en erfaren sangskriver, der fuldt ud omfavner sine rødder i en lille by, romantik fra det virkelige liv og nyfundne kunstneriske stemme på alle niveauer.

Hannah Ellis er ikke rigtig en nykommer til Nashville. I de sidste otte år, lige siden hun flyttede til countrymusikkens hovedstad i en alder af 20, har hun gjort alt (musikalsk) for at gøre karriere. Siden da har hun skrevet sange til sin ven og kollega Carly Pearce, der ligesom hende kommer fra Kentucky, men også til Russell Dickerson og Cassandra Pope. Hun fik lov til at tage på turné med Carly, og selv Dwight Yoakam tog hende med. For et par år siden betalte hun selv for en EP, inden hun skrev kontrakt med Curb Records.

Udgivet 01 Marts 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hannah Ellis – That Girl – Lp (2024)”