Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Ida Laurberg – Bænkevarmer – Lp (2024) forudbestil

199,95 kr.

Trackliste Lp

1. Bænkevarmer
2. Pablo
3. Uden At Tænke På Dig
4. Håber Din Kæreste Dør
5. Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig
6. Idas Fødselsdag
7. Mellem Mor Og Far
8. Hjørnetand
9. Jeg Har Lavet En Liste
10. Det’ Bare Sådan Det Ser Ud
11. Tak For Det
12. Lige Før Lukketid
13. Terrier

5 på lager

Varenummer (SKU): .0602465641240 Kategorier: , , , , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Bænkevarmer – Lp rød vinyl

Ida Laurbergs populære debutalbum “Bænkevarmer”, først udgivet den 22. marts 2024 finder nu også vej til vinyl i en ganske særlig udgave på rød vinyl – udkommer fra 31. maj 2024. Dette sker lige i tide til hendes forestående optræden på Roskilde Festivals Orange Scene.

Albummet, som indeholder massive hits som “Terrier” og “Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig”, er resultatet af et tæt samarbejde med producer-duoen Pitchshifters og sangskrivere som Andreas Odbjerg, Mads Dyrst, og Daniel Thorup. “Bænkevarmer” er en samling sange, der udforsker en lang række emner med en ærlighed, der grænser til det usympatiske og provokerende. Laurberg beskriver sin tilgang til sangskrivning som en åben dialog, hvor hun deler tanker, der ofte forbliver usagte, med en umiddelbarhed som man ellers kun vil finde under en aften med nære venner.

Efter at have vundet to priser ved Danish Music Awards (DMA) i 2023 for Årets Nye Danske Navn og Årets Hit, fortsætter Laurberg med at imponere og engagere sit publikum med sin dybe og personlige musikalske stil. Denne eksklusive vinyludgave af “Bænkevarmer” tilbyder fans en unik mulighed for at eje et stykke af Laurbergs musikalske rejse.

Udgives den 31 Maj 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ida Laurberg – Bænkevarmer – Lp (2024) forudbestil”