Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Morgan Wade – Psychopath – Cd (2023)

129,95 kr.

Trackliste Cd

1. Domino
2. 80’s Movie
3. Losers Look Like Me
4. Roman Candle
5. Guns And Roses
6. Alanis
7. Phantom Feelings
8. Psychopath
9. Outrun Me
10. Want
11. Fall In Love With Me
12. Meet Somebody
13. 27 Club

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): .0196588155611-1 Kategorier: , , , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Psychopath – CD (2023)

MORGAN WADE skrev, hvad der ville blive albummets titelnummer, så langt tilbage som ugerne op til hendes debut Reckless-udgivelse i 2021. Når du ser på titlen, går du ikke ud fra, at det er en kærlighedssang. Men det er det, siger Wade. Det graver jeg lidt.

LP’en på 13 numre, der er lavet med hjælp fra sangskrivere, musikere og Wades’ mangeårige producer Sadler Vaden, finder Wade ved at skrælle lagene af sin psyke tilbage som aldrig før.

Uanset hvad folk siger om Psychopath, er jeg stolt, fordi jeg føler, at det viser, hvor jeg er med mit andet album, deler hun. Jeg har intet andet valg end at være autentisk. Og jeg skal mærke, hvad jeg føler. Og lige nu mærker jeg virkelig musikken.

Morgan Wade gav koncert i Lille Vega (København) og hvilken koncert , bandet havde så meget overskud og gik i god harmoni med Morgan`s ret store stemme . Selvom Morgan Wade kan virke ret genert på scenen så lad dig ikke snyde for hendes stemme fanger en øjeblikligt , dette sker i fed harmoni med bandet …

At Morgan Wade er under kategori Country er vel mest i USA hvor hun kommer fra det gir flest lyttere ,for undertegnet er hun ligeså meget ovre i rock på nogle af hendes numre , begge dele mestre Morgan Wade til perfektion.

Morgan Wade er helt sikkert et navn som er værd at følge fremover også .

Udgivet 25 Aug.2023

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Morgan Wade – Psychopath – Cd (2023)”

Du kunne også være interesseret i...