Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Niels Skousen ‎– Døgnet Har 24 Timer – Cd(2019)

139,95 kr.

Trackliste Cd

  1. Vil du
  2. Farverne Blegner
  3. 24 Timer
  4. Det virkelige liv
  5. Danmark Keder sig
  6. Noget for Noget
  7. Fremtidens Porte
  8. Kys mig

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7332181092714 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Døgnet Har 24 Timer – Cd

Det er et album ulig noget andet i hans karriere, Niels Skousen udgiver fredag 5. april i år.

Sangeren, sangskriveren og skuespilleren, der i år er fyldt 75, har valgt at fejre det med et album, der emmer af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed.
Og med et musikalsk bagtæppe med elementer af moderne country og elegant fransk chansons, ender man med en helt eksklusiv cocktail. En effektiv longdrink.

Døgnet har 24 timer er Skousens sjette studiealbum siden comebacket med Dobbeltsyn i 2002 og igennem albummets otte sange, når Niels Skousen omkring danskerne på Danmark keder sig, den usvækkede kærlighed på Kys mig og slet og ret livet på den rørende og let dansende Det virkelige liv.

Selv siger Niels Skousen om albummet:
”Trådene i dette album væver sig ind og ud mellem kærlighed og identitet.
Hvor hører vi til og hvad skal vi finde os i. Vi er til i verden, mellem mennesker og menneskeskabte systemer. Det er her vores handlinger realiseres, og her vi skal realisere os selv. Ingen ved hvad morgendagen vil bringe, så vores dagligdag er fyldt op af erindring og håb.  Vi har os selv og de andre, og det virkelige liv består af drømme og realiteter. Realiteter som kærlighed og nærhed f.eks.”

Medvirkende:
På Døgnet har 24 timer bliver Niels Skousen backet op af et, af producer Nikolaj Nørlund til lejligheden sammensat usædvanligt musikalsk og lydhørt, hold af musikere. Med Adi Zukanovic på flygel, orgel og keyboards og Maggie Björklund på pedal steel og elektrisk guitar bliver der lagt et afvekslende og meddigtende tonetæppe ovenpå den boblende og svingende rytmiske grund som Jakob Høyer på trommer og Sara Saxild på bas sørger for.

Udgivet 05 April 2019

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Niels Skousen ‎– Døgnet Har 24 Timer – Cd(2019)”

Du kunne også være interesseret i...