Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.

Peter Sommer – Elskede at Drømme, Drømmer Om at Elske – Lp(2018)

219,95 kr.

Tracklist LP

Side A – Tiggerne

  1. Skønne spildte kræfter
  2. Elskede at drømme/Drømmer om at elske
  3. Bittersød natskygge
  4. Sand kærlighedshistorie
  5. Det evige nu

Side B –  Bremer/McCoy

  1. Ny Chauffør ( feat. Simpson)
  2. Faret vild i samme skov
  3. Mission ( Feat. Benal)
  4. Slutter aldrig
  5. Fremmed i tiden ( Tiggerne Feat. Turbolens)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 190758213217 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Elskede at drømme , Drømmer om at elske – LP – Forudbestil

Udkommer den 09-03-2018 – afsendes ved udgivelse

Peter Sommer har på hvert nyt udspil siden debuten i 2002 afsøgt nye lyde, nye samarbejder, nye måder at være sanger, komponist og sangskriver på. Sådan forholder det sig også på dette hans femte soloalbum der spænder over en side med Tiggerne og en side med Bremer/McCoy samt rummer optrædener fra Benal, Mikael Simpson og Turbolens. Limen mellem albummets to sider består af Peter Sommers selveksaminerende vokal og lyrikkens undersøgelse af tilværelsens tvetydigheder. Man finder det i den konstaterende åbningslinje: ”Jeg springer ud som optimist, men det føles som at desertere.” Og man finder det i omkvædet til ’Faret vild i samme skov’: ”Det er et liv på godt og ondt. Men det er vores. Kontrakt. Mellem det, vi ved og alt det vi gerne vil forstå.” En af albummets sange, ’Sand kærlighedshistorie’, blev under tilblivelsen fulgt af DR’s podcastprojekt ’Elsker dig for evigt’. Det er ifølge Peter Sommer blevet den første rigtige kærlighedssang, han nogensinde har skrevet, og sangen optræder på a-siden i en version med Tiggerne og på b-siden med Bremer/McCoy, fordi: ”Den her plade er en sand kærlighedshistorie med alt det, der er i sande kærlighedshistorier: modstand, tvivl, savn, eufori, forhindringer, samhørighed, begær, stor lykke. Den er ikke naivt rosenrød, men den er stærk som et bøgetræ,” forklarer Peter Sommer og fortsætter: 

”Som ung drømmer man om at blive til alt muligt, og for mit vedkommende var det bandet Oasis, der virkelig gav mig drømmen om at skabe en tilværelse for mig selv som sanger og sangskriver. Den drøm havde en omkostning. Det er en ret klassisk historie om et kærlighedsforhold i ungdommen, der går i stykker, fordi ambitionerne om, hvor man kan komme hen med sine egne drømme, er større end drømmen om at være sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peter Sommer – Elskede at Drømme, Drømmer Om at Elske – Lp(2018)”

Du kunne også være interesseret i...