Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent Søndag 03-12-23 fra 1200 -1600 samt efter aftale på 40890070...SMS gerne inden du kommer , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.

Sko / Torp – Heaven is On our side – Cd (2018)

139,95 kr.

Trackliste Cd

1  .Good Times
2. Living It Up
3. Sweet Rain
4. I Don’t Need Another Pleading
5 .Live Your Love
6 .Let It Go (Extended)
7. Heaven Is On Our Side
8 .King Of Pirates
9 .Naive
10 .Call Me

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .5054197031472 Kategorier: , , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Heaven is On our side – Cd Digipack

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, de har allerede booket over 50 koncerter i forbindelse med deres nye album ”Heaven Is On Our side”, der bringer dem ind i deres 30 års jubilæum sammen. Det er bandets syvende album i alt og det første siden “After Hours” fra 2016. Allerede d. 26. Oktober skydes der en forløber af i form af singlen ”Let It Go

”Det nye album er noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum. En salgsrekorden der dog siden er blevet slået.

På den kommende turné glæder de sig særligt til at spille nogle af sangene fra “Heaven Is on our Side”, som de har indspillet hen over sommeren 2018. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Sko’s fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen.

Udgivet 09-11-2018  ( LP udgives i Januar )

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sko / Torp – Heaven is On our side – Cd (2018)”