Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Slash – Orgy Of The Damned – Lp (2024)

239,95 kr.

Trackliste Lp

Lp 1
The Pusher feat. Chris Robinson
Crossroads feat. Gary Clark Jr.
Hoochie Coochie Man feat. Billy F Gibbons
Oh Well feat. Chris Stapleton
Key To The Highway feat. Dorothy
Awful Dream feat. Iggy Pop

Lp 2
Born Under A Bad Sign feat. Paul Rodgers
Papa Was A Rolling Stone feat. Demi Lovato
Killing Floor feat. Brian Johnson
Living For The City feat. Tash Neal
Stormy Monday feat. Beth Hart
Metal Chestnut

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): .0198028000611 Kategorier: , , , , , Tag:

Beskrivelse

Orgy Of The Damned – Lp

Et godt cover-nummer tager noget gammelt og gør det nyt igen. Det er filosofien bag dette album, “Orgy of the Damned”, en samling af 12 dynamiske sange, der rusker op i og revitaliserer bluesklassikere med en nedbarberet, instinktiv tilgang.

På albummet har Slash genforenet sig med to af sine tidligere Blues Ball-bandkammerater, bassisten Johnny Griparic og keyboardspilleren Teddy Andreadis, og fik trommeslager Michael Jerome og sanger/guitarist Tash Neal med også. Alt blev spillet live i lokalet med vægt på improvisation. Den tilgang resulterede i dynamiske, energiske sange, der føles umiddelbare, rå og tydeligt velkendte.

I de efterfølgende måneder rekrutterede og indspillede Slash albummets forskellige gæstevokalister. En helt utrolig stjerneparade som omfatter Gary Clark Jr, Billy F. Gibbons, Chris Stapleton, Dorothy, Iggy Pop, Paul Rodgers, Demi Lovato, Brian Johnson, Tash Neal, Chris Robinson og Beth Hart. Et andet sted på albummet har Steven Tyler fra Aerosmith en mundharmonika-cameo på albummets singleforløber, et larmende, frydefuldt uhæmmet take på Howlin’ Wolfs 1964-standard “Killing Floor”.

“Orgy of the Damned” fremviser et mindre kendt aspekt af Slashs musikalske evner. Han har altid omfavnet en bred vifte af stilarter og genrer, men albummet giver et indblik i hans tidlige inspirationer og vedvarende besættelser. I stedet for at indspille med sin signaturstabel af forstærkere, holdt han tingene basale med en lille combo-forstærker og et par gamle guitarer og udnyttede muligheden for at udforske en unik side af sit guitarspil.

Udgives 17 maj 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Slash – Orgy Of The Damned – Lp (2024)”