Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Smølferne / Smølferne 2 – Blu-ray

49,95 kr.

Aldersgrænse : 7 År

Genre : Familie , Børn

Instruktør : Raja Gosnell

Skuespillere : Hank Azaria , Neil Patrick Harris , Jayma Mays .

Spilletid  :

Smølferne : 94 mIn.

Smølferne 2 : 100 Min

Sprog : Dansk & Engelsk

Undertekster : Dansk, Finsk; Norsk ,Svensk

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .5051159319173 Kategorier: , , , Tags: ,

Beskrivelse

Smølferne 1+2 – Bluray

Smølferne (2011) – Da den onde troldmand Gargamel jager de små blå smølfer ud af deres landsby, tumler de lige ud af deres egen magiske verden og ind i vores – faktisk lige midt i Central Park i New York. Deres ringe højde taget i betragtning svarende til tre stablede æbler og strandet i the Big Apple må
smølferne finde vej tilbage til deres landsby, før Gargamel finder dem!

Smølferne 2 ( 2013) – Den onde troldmand Gargamel fremtryller nogle drillesyge smølfelignende væsner, kaldet de “fræklinger”, som han håber, kan hjælpe ham med at få fat i smølfernes magiske essens. Det går dog hurtigt op for ham, at det kun er Den onde troldmand Gargamel fremtryller nogle drillesyge smølfelignende væsner, kaldet “fræklinger”, som han håber, kan hjælpe ham med at få fat i smølfernes magiske essens. Det går dog hurtigt op for ham, at det kun er Smølfine, der kender den hemmelige formel, som kan forvandle fræklinger til ægte smølfer. Da Gargamel og hans fræklinger kidnapper Smølfine og holder hende fanget i Paris, tager Gammelsmølf, Klumpesmølf, Gnavensmølf og Pyntesmølf sammen med deres menneskevenner Patrick og Grace Winslow af sted for at redde hende.

Udgivelses År

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smølferne / Smølferne 2 – Blu-ray”

Du kunne også være interesseret i...