Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Søren Huss – Vi Fik Mere, End Vi Kom For – Lp (2024)

239,95 kr.

Trackliste Lp

A1. Sælsom Fred
A2. Baggrundsstråler
A3. Sensommerdrøm
B1. Et Støvet Loop I Inderste Rille
B2. Langt Ude, Langt Oppe, Langt Nede og Langt, Langt Væk
B3. Trykkammer
B4. Kinddans
C1. Lyden Af Os Under Ét Tag
C2. For Et Øjeblik Siden
C3. Stoledans
D1. (Untitled)

2 på lager

Varenummer (SKU): .0602465113594 Kategorier: , , , , , , , Tag:

Beskrivelse

Vi Fik Mere, End Vi Kom For – 2 X Lp

Ingenting. Det var egentlig sådan det startede. Da Søren Huss under en koncert i Fredericia i 2019 pludselig opdagede, at han absolut ingenting følte. Han var helt tom. Det havde han aldrig prøvet før. Og da slet ikke på en scene. Nå, men det er nok bare udmattelse, var det første ræsonnement. Som altid efter en intens kunstnerisk periode trængte han nok bare til en dvaleperiode, hvor han kunne samle kræfter. Denne gang dukkede han bare aldrig op til overfladen igen, men gik konstant rundt med en eller anden udefinerlig knude i maven og var samtidig totalt afkræftet. Der gik faktisk det meste af et år, før omgivelserne formåede at trænge igennem med det grundlæggende, simple budskab: Udefra set har du en fremragende karriere, en dejlig kæreste og søde børn. Alt spiller, så hvis du ikke har det godt, er der noget galt. Søren endte med at tage en onlinetest for depression, og slog ud på nærmest samtlige parametre. Dagen efter kontaktede han sin læge og blev øjeblikkeligt diagnosticeret (og medicineret) med depression. Alt blev lagt ned. Søren måtte kapitulere fuldstændig. Forude ventede den langsomme genopbygning.

Det er (sammen med en verdensomspændende pandemi) selvfølgelig den helt konkrete årsag til, at der er gået fire et halvt år siden vi sidst hørte nyt fra Søren Huss – det længste spænd mellem to Huss-album indtil videre. Men det skal vi med hans egne ord måske ikke være så kede af – så er der bedre tid til at grave de gode sange frem.

5. april er Søren Huss derfor endelig klar med nyt album. Titlen er ”Vi Fik Mere End Vi Kom for” og er indspillet i Farvemøllen i København af Mads Mølgaard Helbæk med Christian Afel Refer, og er produceret af Christian Balvig og Søren Huss

Musikere på pladen er: Jesper Elnegaard (Trommer og percussion),Morten Jørgensen (Bas), Lars Skjærbæk (Guitar), Christian Balvig (Synth og klaver),Marie Christiansen (vokal),Susanne Wium Hallstrøm (Vokal),Cæcilie Balling (Violin), Louise Gorm(Violin), Josefine Hansen (Bratch),Ida Nørby (cello)

Mixet af Thomas Alstrup undtagen ”Sensommerdrøm” som er mixet af Mads Mølgaard Helbæk og mastering af Emil Thomsen.

Udgivet 05 April 2024

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Søren Huss – Vi Fik Mere, End Vi Kom For – Lp (2024)”

Du kunne også være interesseret i...