Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Tirsdag,Torsdag,Fredag fra 17-19 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.
Tilbud

The Rolling Stones – Hackney Diamonds – Cd,Bluray Limited edition (2023)

419,95 kr.

Trackliste Cd , bluray

01: Angry
02: Get Close
03: Depending On You
04: Bite My Head Off
05: Whole Wide World
06: Dreamy Skies
07: Mess It Up
08: Live By the Sword
09: Driving Me Too Hard
10: Tell Me Straight
11: Sweet Sounds of Heaven (feat.Lady Gaga)
12: Rolling Stone Blues

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

Hackney Diamonds Cd + Bluray incl 64 siders book med exclusice billeder (2023)

Endelig efter 18 År udkommer der nyt album fra de ældre herrer i Rolling Stones .

Dette er, hvad verden har ventet på i 18 år! The Rolling Stones udgiver »Hackney Diamonds«, deres første studiealbum med helt nye originale sange siden 2005. Tolv helt nye numre vil blive inkluderet i det længe ventede værk, alle skrevet af duoen Jagger / Richards.

Et kort uddrag af den første single »Angry« er allerede blevet spillet online på en specielt oprettet hjemmeside.

Singlen og albummet blev produceret af den Grammy-vindende producer Andrew Watt (Iggy Pop, Ozzy Osbourne, Miley Cyrus). Sammen med den mangeårige Stones-producer Don Was står han bag lyden af »Hackney Diamonds«.

Albummet indeholder de sidste optagelser af den legendariske Charlie Watts, der sad bag trommerne med Rolling Stones fra 1963 til sin død i 2021. Hans efterfølger Steve Jordan kendes blandt andet fra Keith Richards’ soloalbum. For ham er det bandets første album, som han har deltaget i.

Forresten er “Hackney Diamonds” navnene på glassplinterne, der ligger på gaden i det berygtede London-distrikt Hackney efter røverier. Selvfølgelig kan diamanterne også være en hilsen til Rolling Stones’ 60-års jubilæum sidste år.

Men det faktum, at der ikke er spor af alderstræthed i Rolling Stones, vil overbevise os om »Hackney Diamonds«. Årets rockalbum!

Udkommer den 20 Okt.2023…obs obs …dette er en limited udgave så vi kan ikke garantere at alle får ..først til mølle princippet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Rolling Stones – Hackney Diamonds – Cd,Bluray Limited edition (2023)”

Du kunne også være interesseret i...