Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent efter aftale på 40890070 , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.

Top Gun – Blu-ray ( 1986)

59,95 kr.

Top Gun – Blu-Ray

Aldersgrænse Dk,Sv : 15 +

Genre : Action

Instruktør : Tony Scott

Skuespiller : Tom Cruise – Anthony Edwards – Michael Ironside -Val Kilmer – Kelly Mcgillis – Tim Robbins – Rick Rossovich – Tom Skeritt – John Stockwell – Barry Tubb

Spilletid : 1 time og 50 min

Sprog : Engelsk

Undertekster : Dansk – Finsk – Norsk – Svensk – Spansk mfl..

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7332431994386 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Blu-Ray – Special Collectors Edition

Er du til fart og action, er der kun én ting, der duer – Top Gun, flådens prestigefyldte eliteskole for jagerpiloter i verdensklasse og titlen på den tempofyldte biografsucces, der satte helt nye publikumsrekorder.

I filmen, der blev hans gennembrud og gjorde ham til verdens største filmstjerne, ses Tom Cruise som den unge pilot Maverick, der følger sit instinkt istedet for reglerne, og som tvinges til at se sine personlige dæmoner i øjnene for at klare sig i en verden, hvor det gælder om at være den bedste. Her må han slås med de andre piloters holdninger samt en historie om sin far, der begik nogle fatale fejl, som førte til hans egen og andres død.

Maverick er ikke bleg for at træde de andre over tæerne, men han er dog mere forsigtig over for den kvindelige instruktør Charlie (Kelly McGillis), hvis interesse for den lovende unge jagerpilot udvikler sig ud over det rent faglige. Anthony Edwards spiller navigatøren Goose, og Val Kilmer spiller rollen som ærkerivalen Iceman, der altid følger reglerne.

Filmen blev optaget i Fightertown i USA – virkelighedens Top Gun-jagerpilotskole. Under optagelserne blev der anvendt rigtige F-14 Tomcat-jetfly og ægte Top Gun-piloter for at filme de mest storslåede luftscener nogensinde. Det gør filmen til en nervepirrende oplevelse, man sent glemmer.

Top Gun er spækket med fantastiske kampscener i luften, hed romantik på landjorden, uforglemmelige skuespilpræstationer og et fantastisk soundtrack med fede 1980’er-hits.

Produktions år 1986

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Top Gun – Blu-ray ( 1986)”