Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.
Tilbud

Alle for Én -Alle for To -Alle for Tre – DVD boks (2017)

89,95 kr.

Alle for en , To , Tre – DVD boks

Genre : Komedie

Instruktør : Rasmus Heide

Skuespillere : Charlotte Fich – Rasmus Bjerg – Gorden Kennedy – Jonatan Spang – Mick Øgendahl

Alle for en : Spilletid 83 min. – Produktions år 2010

Alle for to : Spilletid 86 min.  – Produktions  år 2013

Alle for tre : Spilletid 87 min. – Produktions år 2016

Sprog : Dansk

Undertekster : Dansk for hørehæmmede – Finsk – Norsk – Svensk

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5708758722018 Kategorier: , , , , , , , Tag:

Beskrivelse

Alle for Én -Alle for To -Alle for Tre – DVD boks

Alle For Èn:

Holdet bag ‘Blå mænd’ atter på banen. Mick Øgendahl har denne gang skrevet en komedie om fire charmerende drengerøve, der engang var de bedste barndomsvenner. Problemet er blot, at Martin er blevet politimand alt imens Nikolai, Ralf og Timo ikke altid kan finde ud af hvad der er dit og mit – uanset om det er hurtige biler eller kærester. Da de alle en dag står i Jaka-bov til halsen, tvinges de til at “lege” sammen som i de gamle dage hvor de var “alle for én”.

Filmen er med Mick Øgendahl, Jonatan Spang, Rasmus Bjerg, Jon Lange og den amerikanske kult-stjerne Rutger Hauer (’Blade Runner’, ’Batman Begins’, ’Sin City’).

Alle For To:

Trekløveret Nikolai,Ralf og Timo er splittet efter Nikolai (Jonatan Spang) er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk. Brødrene Ralf (Mick Øgendahl) og Timo (Rasmus Bjerg) planlægger et kup, der i bedste Olsen Banden-stil involverer usaltet smør, en slankekur og et stykke snor. Nikolai er af kommunen blevet indlogeret i et meget belastet område, hvor han umuligt kan invitere sin nye date, Ane, med hjem. Men da Ralf og Timos usandsynlige kup rent faktisk lykkes, øjner Nikolai chancen for at låne penge til en ny lejlighed. Men da de alle tre bliver snydt af bankdirektøren William Lynge ( Kim Bodnia), må de stå sammen om et nyt kup – ligesom “i gamle dage”

Alle For Tre:

Alle For Tre byder velkommen tilbage til Rasmus Bjerg, Mick Øgendahl og Jonatan Spang som de tre småforbrydere Timo, Ralf og Nikolai. Men ikke alt er, som det plejer…     Da Ralf i sidste øjeblik forpurrer Timos ellers udmærket udførte solarie-og-kobberkogle-kup, og Arno uventet stempler ud, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel. Arnos ukendte arving har dog sin egen agenda, så for at holde sammen på familien må Timo og Ralf infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven, lokke Nikolai tilbage i folden og lære at samarbejde med deres nyfundne søster for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato…

Udgivet 03-08-2017

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alle for Én -Alle for To -Alle for Tre – DVD boks (2017)”