Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent efter aftale på 40890070 , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.

Gasolin – hvis du tør, så kom med mig – DVD (2018)

99,95 kr.

Trackliste DVD

• Filmen
• Ekstra materialet er:
• Gasolin United – interview med de 4 bandemedlemmer
• Gasolin live 1972  – koncert fra Stockholm ”Rock på Hovet”
• GAS –  En skør men lykkelig rejse med Gasolin

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .5709165805523 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Gasolin – hvis du tør, så kom med mig – DVD

Det her er filmen om Gasolin’ – den sande fortælling om et ualmindeligt sammenspist orkester, som i løbet af sine ni års levetid tilbragte næsten alle døgnets vågne timer i hinandens selskab, til trods for at konflikter og skænderier var dagens orden, fordi sangeren Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee stod på hver sin musikalske planet – en konflikt som stadig gav bandet den nerve, som har gjort mange af sangene til klassikere.

Dette er også historien om, hvordan musikken blev til. Hvordan eksempelvis Kim Larsen vendte tilbage til bandet efter at have oplevet Steppeulvene, og havde en åbenbaring om, at Gasolin’ måtte sadle om og synge dansk, ikke engelsk Kort tid efter havde bandet skabt sangen “Langebro” og resten er, som man siger, historie.

En historie, der kortlægges gennem åbenhjertelige interviews med hovedpersonerne selv og dem som var omkring bandet, masser af arkivmateriale og så er filmen sidst, men ikke mindst spækket med “gassernes” herlige musik.

Dvd’en indeholder 2 timers ekstra materiale.

Udgivet 22-11-2018

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gasolin – hvis du tør, så kom med mig – DVD (2018)”

Du kunne også være interesseret i...