Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Julefrokosten – DVD

49,95 kr.

Aldersgrænse : Tilladt Alle

Genre : Komedie

Instruktør : Finn Henriksen

Skuespillere : Lisbeth Dahl ,Birgitte Federspiel , Judy Gringer , Dick Kaysø , Preben Kaas ,  Jesper Langberg , Jørgen Ryg.

Sprog : Dansk

 

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .5708758702997 Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Julefrokosten – DVD

Julefrokosten er et festritual, der raser over det ganske land hvert år. Den er en sikkerhedsventil, et rensende bad, der giver kræfter og livslyst langt ind i det nye år. “Mennesker mødes” – og maskerne falder omkring de bugnende borde, hvor direktør og arbejder drikker dus. Nærdemokrati fungerer – og grundfæstede ægteskaber vakler! De færreste julefrokoster når dog op på samme højder som den, personalet på Simonsens Bijouteri Fabrik drikker sig op i.

Med en række af dansk films populæreste kræfter får den hele armen. “Pruhestene spændes for”, eroterne flagrer, evige venskaber sluttes samtidig med, at undertrykte irritationer bringes til overfladen. Utrolige mængder spiritus skylles ned, og århundredets branderter præsenteres. Det er en julefilm, der er så anderledes, at man kan grine af den hele året.

Produktions år 1976 , udgivet år 2009

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julefrokosten – DVD”