Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses
Tilbud

Klassefesten 1+2+3 – Blu-Ray

89,95 kr.

Aldersgrænse : 7 År

Genre : Komedie

Instruktør : Birger Larsen , Mikkel Serup , Niels Nørløv Hansen.

Skuespillere :Anders W Bertelsen , Mia Nielsen-Jexen ,Nicolaj Kopernnikus , Søren Sætter-Larsen , Troels Lyby , Lene Nystrøm , Camilla Søeberg Mira Wanting

Klassefesten : Spilletid 95 min. – Produktions år 2011

Klassefesten 2: Spilletid 99 min.  – Produktions  år 2013

Klassefesten 3 : Spilletid 97 min. – Produktions år 2016

Sprog : Dansk

Undertekster : Dansk

Ikke på lager

Beskrivelse

KlasseFesten 1-2-3 Samlet – Blu-Ray

Klassefesten – Produktions år 2011
De tre gymnasiekammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby) er inviteret til det obligatoriske 25 års jubilæum med den gamle klasse.

Egentlig har Niels og Andreas slet ikke lyst til at deltage, men Thomas er af en helt anden mening. Han har arrangeret alle tiders weekendtur med drinks, damer og dampbad! Spørgsmålet er, om de rent faktisk overlever det københavnske natteliv… og om de overhovedet når frem til klassefesten? Og hvis de gør, kan de så undgå at skabe pinlige situationer, foran de gamle klassekamerater?

‘Klassefesten’ er en dansk komedie om gamle venner, der må erkende, at man på et tidspunkt er nødt til at blive voksen og tage ansvar for sine handlinger… sådan da.

Klassefesten 2: Begravelsen – Produtions År 2013
De tre venner, Thomas, Andreas og Niels er igen samlet i “Klassefesten 2 – Begravelsen”.

Thomas skal endelig giftes, og Andreas har arrangeret århundrets polterabend, tror han. Men da Torben T, ret uventet og chokerende dør under Thomas´ polterabend, sendes de tre venner ud på en uforglemmelig tur til en begravelse; en tur de sandsynligvis ikke vil blive tilgivet for.

Spørgsmålet er, om de tre venner vil overleve turen og begravelsen – og ikke mindst om de når hjem i tide til Thomas’ bryllup…
Speed-dating, utroskab og nærdødsoplevelser sætter deres forhold på en alvorlig prøve, på en adeles humoristisk og underholdende måde for seeren, vel at mærke.

Så glæd dig til at krumme tæer og græde af grin – Det kan altid gå værre end man tror…

Klassefesten 3: Dåben – Produktions År 2016
De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Hansiger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt.

Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole… Tag med Danmarks tre bedste venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå den spektakulære dåbsfest.

Produtions År:  2011 – 2013 – 2016

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klassefesten 1+2+3 – Blu-Ray”