Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.
Tilbud

KOLLEKTIVET – DVD (2016)

69,95 kr.

Aldersgrænse : 11 År

Genre : Dansk Drama

Instruktør : Thomas Vinterberg

Skuespillere : Trine Dyrholm , Fares Fares , Martha Sofie Wallstrøm Hansen , Anne Gry Henningsen , Helene Reingaard Neumann ,Lars Ranthe , Ulrich Thomsen , Julie Agnete Vang.

Spilletid : 107 Min.

Sprog : Dansk

Undertekster : Dansk for hørehæmmede

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5708758706643 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

KOLLEKTIVET – DVD

For ægteparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv.  

Vi er med til husmøderne, middagene og festerne. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, indtil en jordrystende forelskelse sætter fællesskabet og kollektivet på den ultimative prøve.
 
KOLLEKTIVET er et humoristisk, men også smertefuldt og rørende portræt af en hel generation. Filmen er en både nænsom og konfronterende kærlighedserklæring til en generation af idealister og drømmere, der for længst er vågnet op til virkeligheden.

Produktions År 2016

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KOLLEKTIVET – DVD (2016)”