Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Kvinden I Buret – DVD (2013)

49,95 kr.

Aldersgrænse : DK 15 År

Genre : Thriller

Instruktør : Mikkel Nørgaard

Skuespillere : Rasmus Botoft , Fares Fares , Mikkel Boe Følsgaard , Nikolaj Lie Kaas , Troels Lyby , Søren Pilmark , Sonja Richter

Spilletid : 93 Min.

Sprog : Dansk

Undertekster : Dansk , Finsk  , Norsk

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5708758699266 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Kvinden I Buret – DVD

Efter en blodig skudduel, der efterlader hans to partnere henholdsvis død og lammet, bliver vicekriminalkommissær Carl Mørck tvunget til at lede den nyoprettede Afdeling Q, en afdeling for uopklarede sager. I afdelingen er kun Mørck og hans nye assistent, Assad. Selvom de får udtrykkelige ordrer på kun at sortere og gennemlæse sagerne, går der kun en enkelt dag før Carls stædige natur kaster dem hovedkulds ud i mysteriet om Merete Lynggaard; en vellidt og ambitiøs politiker der for fem år siden er forsvundet fra en færge, og hvor det eneste vidne er hendes hjerneskadede bror, som bliver fundet skrigende på bildækket. Sagen henlægges som et formodet selvmord. Denne forklaring overbeviser dog ikke Carl og Assad, og de begiver sig ud på en rejse, der fører dem dybt ned i samfundets mørkeste afkroge og på sporet af et kalkulerende og forskruet sind.

Udgivet 23-01-2014

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kvinden I Buret – DVD (2013)”