Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.

Sinatra – Duets (Twentieth Anniversary) -Cd (2013)

129,95 kr.

Trackliste Cd

  1.  The Lady Is A Tramp With Luther Vandross
  2.  What Now My Love With Aretha Franklin
  3.  I’ve Got A Crush On You With Barbra Streisand
  4.  Summer Wind With Julio Iglesias
  5.  Come Rain Or Come Shine With Gloria Estefan
  6.  New York, New York With Tony Bennett
  7.  They Can’t Take That Away From Me With Natalie Cole
  8.  You Make Me Feel So Young With Charles Aznavour
  9.  Guess I’ll Hang My Tears Out To Dry / In The Wee Small Hours Of The Morning With Carly Simon
  10.  I’ve Got The World On A String With Liza Minnelli
  11.  Witchcraft With Anita Baker
  12.  I’ve Got You Under My Skin With Bono
  13. All The Way / One For My Baby (And One More For The Road) With Kenny G
  14. My Way ( duet med Luciano Pavarotti) bonus track
  15. One for my baby ( and one for the road) duet med Tom Scott (bonus track)

Disk 2

  1.  For Once In My Life With Gladys Knight And Stevie Wonder
  2. Come Fly With Me With Luis Miguel
  3.  Bewitched With Patti Labelle
  4.  The Best Is Yet To Come With Jon Secada
  5.  Moonlight In Vermont With Linda Ronstadt
  6.  Fly Me To The Moon With Antonio Carlos Jobim
  7.  Luck Be A Lady Duet With Chrissie Hynde
  8.  A Foggy Day With Willie Nelson
  9.  Where Or When With Steve Lawrence And Eydie Gorme
  10.  Embraceable You With Lena Horne
  11.  Mack The Knife With Jimmy Buffett
  12.  How Do You Keep The Music Playing / My Funny Valentine With Lorrie Morgan
  13.  My Kind Of Town With Frank Sinatra, Jr.
  14.  The House I Live In (That’s America To Me) With Neil Diamond
  15.  My Way With Willie Nelson (Bonus track)
  16.  Embraceable You With Tanya Tucker * ( Bonus track)
  17.  Fly Me To The Moon With George Strait ( Bonus tack)

Ikke på lager

Varenummer (SKU): .602537544929 Kategorier: , , , , Tags: ,


Duets (Twentieth Anniversary) -Cd deluxe box

Udgivet 14-11-2013


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinatra – Duets (Twentieth Anniversary) -Cd (2013)”