Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.

Sommeren 92 – Blu-Ray (2015)

49,95 kr.

Aldersgrænse : 7 År

Genre : Biografi/Drama/Komedie

Instruktør : Kasper Barfoed

Skuespillere :Mikkel Boe Følsgaard , Gustav Dyekjær Giese , Allan Hyde , Henning Jensen , Esben Smed Jensen , Jon Lange , Cyron Melville , Ulrich Thomsen 

Spilletid : 90 Min.

Sprog : Dansk

Undertekster : Dansk , Finsk, Norsk , Svensk

1 på lager

Varenummer (SKU): .7333018002845 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Sommeren `92 – Blu-Ray

Mange husker nok, hvad de lavede den sommer i 92 hvor Danmark, mod alle odds, slog den ene store stolte fodboldnation efter den anden, for til sidst at vinde finalen og det eftertragtede EM trofæ.

Sommeren ’92 fortæller historien om Danmarks triumf i EM, men triumfen var ikke noget holdet, og landstræner Richard Møller Nielsen, kom sovende til. Spillerne nægtede at følge hans taktik, holdet var splittet, og ingen udover hans kone Jonna forstod ham! Richard Møller Nielsen blev skældt ud af pressen, spillere og hele Danmark, og det så efterhånden sort ud for ham og hele holdet. Det hele ændrede sig dog i sommeren ’92, da en chance dukkede op, og Richard Møller Nielsen og landsholdet pludselig var med i EM slutrunden i Sverige. Uenighederne og de personlige konflikter var dog ikke forsvundet, men på trods af det var Richard Møller overbevist om, at han kunne samle holdet og imod alle odds gøre det umulige.

I hovedrollen, som landstræner Richard Møller Nielsen, finder vi Ulrich Thomsen, der med stor overbevisning skildrer landstræneren og kampen om at samle et hold og en nation. Resten af landsholdet, som blev Danmarks helte, spilles af en række store talenter: Cyron Melville (Brian Laudrup), Mikkel Boe Følsgaard (Kim Vilfort) og Esben Smed (John ‘Faxe’ Jensen) samt Gustav Dyekjær Giese (Peter Schmeichel), Jon Lange (Kim Christofte), Allan Hyde (Flemming Povlsen), Johannes Lassen (Kent Nielsen), Morten Vang Simonsen (Henrik Andersen) og Niclas Vessel Kølpin (Michael Laudrup). Herudover er Henning Jensen, Lars Brygmann og Julie Zangenberg samt Lene Maria Christensen og Birgitte Hjort Sørensen også at finde på rollelisten.

Sommeren 92 er instrueret af Kasper Barfoed som ligeledes, i samarbejde med Anders Frithiof August, har skrevet manuskript til filmen.

Produktions År 2015

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommeren 92 – Blu-Ray (2015)”

Du kunne også være interesseret i...