Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Showroom i Tårnby åbent efter aftale på 40890070 , på forhånd tak ,glæder os til at se dig.
Tilbud

Sony Kd55EX8599 Smart Tv

5.999,00 kr.

Sony KD55XE8599 Smart Tv

Skærmopløsning (3840/2160) 2160 4K

Digital TV Tuner – DVB-C, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

4K HDR UHD Smart Tv

TRILUMINOS™-skærm: Ekstra farver, ekstra glans

Motionflow™ XR 1000 R holder handlingen flydende

Indbygget Chromecaster

Tilslutninger:
4 HDMI, 3 USB tilslutninger
Optisk lyd udgang og hovedtelefon udgang

Ikke på lager

Varenummer (SKU): ..14548736052604 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Kd55EX8599 Smart Tv

4K HDR Processor X1™: Mere detaljeret, mere naturligt, mere virkeligt
4K HDR Processor X1™ med objektbaseret HDR-remaster og Super Bit Mapping™ 4K HDR-teknologi giver rene farver ved højere lysstyrkeniveauer og giver virkelig naturlige billeder. Oplev, at alt hvad du ser, kommer til live med større dybde, detaljer og tekstur.

TRILUMINOS™-skærm: Ekstra farver, ekstra glans
Flere farver betyder mere realisme. En TRILUMINOS-skærm, med sin specielt udviklede baggrundsbelysning, gengiver selektivt farver på tværs af en bredere farveskala, hvilket sikrer, at diskrete farver ikke bliver overmættede og unaturlige. Du kan glæde dig over levende, autentiske billeder, der vækker følelserne i enhver scene.

Få detaljerne frem med 4K HDR
Et TV, der er kompatibelt med High Dynamic Range (HDR), vil ændre den måde, du ser TV på. I kombination med 4K Ultra HD-opløsning leverer HDR-videoindhold exceptionelle detaljer, farver og kontrast, med langt større lysstyrkeområde end andre videoformater. Resultatet er de mest naturtro billeder, der nogensinde er skabt på vores TV, med klare lyspunkter og fine detaljer.

Genopdag alle detaljer med 4K X-Reality™ PRO
Opdag en spændende verden af ekstraordinær klarhed, hvor hver enkelt pixel er forbedret på smukkeste vis. De enkelte dele af hver scene analyseres og sammenstilles med en speciel billeddatabase, som uafhængigt tager sig af struktur, kontrast, farve og kanter. Forskellen er tydelig med ekstremt livagtige detaljer, uanset hvad du ser.

Udforsk nye verdener med Android TV™
Dit Smart TV er blevet endnu smartere. Nyd mange af dine foretrukne smartphone- og tabletoplevelser på en stor, smuk BRAVIA™-skærm. Android TV™ med avanceret stemmestyring lader dig tilslutte og få adgang til indhold, lige fra film og TV-serier til tusindvis af apps, blot ved at tale.

Dette TV anbefales af Netflix
Få en bedre streaming-oplevelse med et TV, som anbefales af Netflix. Et TV, som anbefales af Netflix, vælges for den høje ydeevne, avancerede Smart-funktioner og nem app-adgang. Du kan desuden se Marco Polo i 4K HDR i dag med et Netflix Premium-abonnement. Medlemmer vil kunne nyde endnu mere HDR-indhold i de kommende måneder.

Smal aluminiumsramme
Den smalle aluminiumsramme giver TV’et et slankt og flot udseende, og fokuserer samtidig øjet på skærmen for maksimal underholdning.

Kabelstyring
Hold ledninger ude af syne. Alle dine kabler kan placeres pænt bag TV’et og føres ind i holderen, så alt ser ryddeligt ud.

Ledningsfri front
Gem alle dine kabler fra set-top-bokse eller Blu-ray-afspillere inde i den unikke fod.

Motionflow™ XR holder handlingen flydende
Nyd jævne og skarpe detaljer, selv i tempofyldte sekvenser med Motionflow™ XR. Denne innovative teknologi skaber og indsætter ekstra billeder mellem de originale. Det sammenligner vigtige visuelle faktorer i de eksisterende billeder og beregner derefter splitsekundet af manglende action i sekvenserne. Nogle modeller kan også indsætte en sort ramme for at undgå sløring og give et biograflignende udseende.

Objektbaseret HDR-remaster
Ved at analysere motiverne i hver scene hver for sig optimerer og forbedrer den objektbaserede HDR-remaster farver og kontrast. Alt, hvad du ser, er kommet tættere på HDR-kvalitet. Mørke elementer fremstår mørkere, lyse elementer lysere, og alt derimellem bliver mere præcist belyst, hvilket sikrer en realisme i hver scene, der aldrig før har været mulig, på vores TV.

Super Bit Mapping™ 4K HDR
Super Bit Mapping™ 4K HDR skaber jævnere, mere naturlige billeder ved at minimere synlige farveovergange. Med kraftfuld signalbehandling med 14-bit brydes de faste farvebånd fra en 8-bit eller 10-bit kilde, og der opkonverteres til farveovergange svarende til 14-bit og med 64 gange flere farveniveauer. Det sikrer smuk gengivelse af ansigter, solnedgange og andre motiver med fine farveovergange.

Sig, hvad du vil se, med stemmesøgning
Brug mindre tid på at finde indhold og mere tid på at se det. Stemmesøgning på Android TV™ giver dig kraften ved Google-søgning, så du kan finde indhold på tværs af forskellige tjenester uden besværet med at indtaste tekst. Du kan også få anbefalinger: Hvis du f.eks. spørger efter “romantiske komedier”, vil du få vist en liste over gode forslag.3

Indholdslinje: Find alt hurtigt
Den diskrete indholdslinje gør det nemt at finde den film, serie eller video, du leder efter. Kald indholdslinjen frem, så fortsætter visningen, mens du gennemser live TV, on demand-video, downloadede TV-serier og meget mere. Du kan endda tilpasse indholdslinjen til at vise dig det indhold, du ofte vælger, først.

Indbygget Chromecast: Fungerer godt sammen med dine andre enheder
BRAVIA™ er klar til indbygget Chromecast, så du nemt kan overføre din favoritunderholdning på YouTube™ eller Netflix fra din personlige enhed til den fantastiske BRAVIA™-skærm.4 Du kan overføre fra Android™, iOS™ eller din bærbare computer.

Google Play™: En verden af indhold og apps
Oplev film og TV-serier, spil og meget mere fra Google Play™. Nyd et enormt og stadigt voksende udvalg af apps5 på dit TV på en helt ny måde.

Skabt til at lytte: ClearAudio+
Gør din lytteoplevelse lige så virkelighedstro som din TV-oplevelse. ClearAudio+ finjusterer TV-lyd for en medrivende oplevelse, som fornemmes, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik, dialog og surroundeffekter med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

DSEE gendanner detaljer i din digitale musik
Lavopløsnings internetvideo, TV-tjenester og andre stærkt komprimerede lydfiler lyder ikke altid godt. En stor mængde oplysninger mistes, når digital lyd komprimeres. Med Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) teknologi gendannes mistede frekvenskomponenter (især høje frekvenser), hvilket giver naturlig lyd med en mere rummelig fornemmelse.

Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser
BRAVIA™ bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at “sample” højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons – hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.

Biograflignende S-Force Front-surroundlyd
Glæd dig over et fascinerende lydbillede, der trækker dig helt ind i hjertet af handlingen. S-Force Front-surroundlyd efterligner den måde, hjernen sætter lydkilder sammen på for at skabe den rette lydstyrke, tidsforskydning og bølgespektrum – kun med højttalerkanaler i venstre og højre side. Den naturlige efterligning af tredimensionelle lydfelter betyder, at du kan nyde fyldig Hi-Fi-lyd i et større lytteområde.

Oplev det bedste i 4K UHD-billedkvalitet
Vores serie af 4K UHD-TV leverer enestående billedkvalitet og er kompatible med Digital Europe UHD-kravene.

Forvandl dit TV til en digital optager: USB-harddiskoptager
Gem dine foretrukne TV-serier på en ekstern USB-harddisk for at nyde dem, når du vil. USB-harddiskoptager giver optagelse med ét tryk eller tidsindstillet optagelse af en digital udsendelse på en hvilken som helst USB-harddiskenhed med op til 2 TB kapacitet. Mens du får vist serien, skal du bare tryk på REC for at starte optagelsen, som stopper automatisk ved slutningen af programmet.6

Få HDR-gaming med PlayStation®
Sonys 4K HDR-fjernsyn er perfekte partnere til PlayStation®4- og PlayStation®4 Pro-konsollerne. Dyk ned i en sjov og responsiv gaming-oplevelse med levende strukturer og klare, livlige farver. Væk dine favoritspil til live med den utrolige billedkvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sony Kd55EX8599 Smart Tv”