Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
I April måned har butikken kun åbent efter aftale på 40890070 ..håber vi ses

Midt Om Natten – Blu-ray – 1984

49,95 kr.

Midt Om Natten – Dansk Drama

Undertekster – Dansk for hørerhæmmede ,Engelsk

Instruktion – Erik Balling

Skuespillere – Holger Boland , Poul Bundgaard , Erik Clausen, Frits Helmuth , Buster Larsen , Kim Larsen , Birgitte Raaberg , Ove Sprogøe .

Musik – Kim Larsen

Spilletid –  131 Min.

Aldersgrænse – min .11 år

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Midt Om Natten – Blu-Ray – Digitalt Restaureret

En storbywestern med Kim Larsen og Erik Clausen .

Nogle unge hjemløse fra Nørrebro, heriblandt Benny (Kim Larsen) og Arnold (Erik Clausen), har besat en bygning i København. Politikeren Kaj Buhmann (Poul Bundgaard) kræver lov og orden overholdt, og forlanger huset rømmet ved politiets hjælp.

Den veltalende Arnold får først talt politiet ud af gaden, men de vender talstærkt tilbage om natten. BZ’erne barrikaderer sig og politiet må bruge vold for at skaffe sig adgang til lejlighederne.

Spacy (Allan Olsen) springer ud af vinduet og kommer slemt til skade, hvad der får den agrressive Benny til at gå til angreb på politiet. Problemerne for det lille samfund stopper ikke her, men håbet forlader dog hverken Benny eller Arnold!

Kåret af hele Danmarks kritikerskare som en af de bedste danske film, der nogensinde er lavet. Kim Larsen og Erik Clausen har de totalt dominerende hovedroller som to halv-plattenslagere, der spreder glæde og morskab i deres egen og andres sure hverdag . Derudover er filmen blevet en som nok alle har set , den er krydret med mange af de store hits fra Kim Larsen igennem tiderne.

Spilletid 131 Min.

 Prod. år 1984 / Udgivet 06-07-2017

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Midt Om Natten – Blu-ray – 1984”

Du kunne også være interesseret i...