Velkommen her i Place4music`s webshop .Håber du finder inspiration til dit køb ,skulle noget mangle send os en besked og vi prøver at være dig behjælpelig.
Fast åbent Torsdag,Fredag fra 17-1930 samt Lørdag 11-15 og som altid efter aftale på 40890070...håber vi ses på Amager.

Per Vers ‎– Knust Kunst – LP+bog (2018)

Trackliste LP

A1. knust kunst intro
A2. HA DET SÅ UNGT
A3. jeg hører lyde
A4. MÅLLØS
A5. I DAG

B6. løft tungt
B7. I SKU SE
B8. FARVAND
B9. u.f.o. #1
B10. BAND-ANNA

C11. staldtips
C12. UHELDIGE SVIN
C13. DEJA VU
C14. INGEN KVINDE INGEN KRIG
C15. u.f.o. #2

D16. LUK MIG IND
D17. himmel & helvede
D18. SAMFUNDETS FJENDE NR. 1
D19. BLÆREDE LINIER
D20. outro leisner

Varenummer (SKU): .7332181088366 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Knust Kunst – LP + bog (100 sider i flot omslag) ..Nb Har lille skade fra bånd i bund af coveret..deraf prisen…kun 1 stk til denne pris

De tolv numre bygger på tolv gamle danske vinylplader, som Per har fået lov til at sample. Det er sjældne, støvede og skæve ting for det meste – kun to af de samplede sange er fra dette årtusind og kun to ud af de resterende ti kan findes på streamingtjenesterne.

De gamle analoge grammofon-toner er røget igennem maskineriet hos ES (Esben Thornhal) der blandt meget andet har stået for musikken på L.O.C.’s tre sidste albums, samt folk som Kasper Spez, Marwan, Bogfinkevej og mange flere,

KNUST KUNST har været meget længe undervejs – det er hele ti år siden Per fik den første samplings-tilladelse i hus – i øvrigt af Dan Turèll og Sølvstjernerne. Ruten har været fyldt med benspænd, men det har været det hele værd.

Nu er det hele endelig blevet clearet, kogt ned og er klar. Der sker meget på de 55 minutter. På introen høres f.eks. samples af så forskellige stemmer som Rasmus Seebach og Benal og Annisette Koppel – og Per selv på sin allerførste indspilning som 17-årig.

Altsammen indenfor de første femten sekunder. Et andet af de mange små mellemspil er en samtale mellem Erik Clausen og Anders W. Berthelsen, der også har været i studiet i den gode sags tjeneste.

Udgivet 06 September 2018

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Per Vers ‎– Knust Kunst – LP+bog (2018)”

Du kunne også være interesseret i...